Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Předvolby Přijmout
Přijmout zvolené cookies

Kemica

Kemica

KEMICA

Je přední inovativní výrobce vysoce kvalitní digitálních tiskových fólií, plotrových samolepicích fólií, aplikačních fólií (přenosky) limitačních samolepicích fólií, samolepicích fólií imitující pískovaní sklo, podlahových fólií a oboustranných lepicích pásek se silným zaměřením na reklamu a zobrazovací nápisy.


Digitální tisková média

Široká řada médií pro digitální tisk nabízena ve variantách monomer nebo polymer PVC fólie.
Produkty jsou odolné vůči agresím solventním inkoustům během tiskového procesu a zaručují velmi dobrý tiskový výkon na jakékoli solventní / ECO-solventní, latexové a UV vytvrzovatelné inkoustové tiskárně. Produkty jsou potaženy vysoce účinnými disperzními nebo slovent akrylátovými lepidly a jsou vhodné pro střednědobou až dlouhodobou vnitřní a venkovní využití. Zvláště vhodné pro aplikace na rovné, zakřivené a mírně zvlněné povrchy.

Znamení Výroba vinylů

Vysoce kvalitní barevné samolepicí plodové fólie zahrnují širokou škálu monomerických kalandrovaných vinylů v lesklém, matném a polymerickém lesku. Monomerické samolepicí plotrové fólie jsou potaženy ekologickým akrylátovým disperzním lepidlem (semipermanentní). Polymerické samolepicí plotrové fólie jsou potaženy akrylovým lepidlem na bázi rozpouštědla (permanentní). Speciálně navržený pro popisování vozidel, zdobení oken, značek atd. s vynikajícími vlastnostmi vykreslování, odstraňování plevele a aplikace. Fólie imitující pískované sklo jsou pro střednědobou až dlouhodobou dekoraci oken a jsou potaženy akrylovým lepidlem citlivým na tlak na bázi rozpouštědla, které umožňuje aplikaci za mokra. Navrženo pro vytváření pískování a mrazivých efektů při aplikaci na sklo.

Laminovací fólie

Vysoce kvalitní laminovací fólie, vhodné pro ochranu digitálních tisků a fotografií, aby se zabránilo vlivům UV záření, nečistot, mechanickému poškození a vlhkosti. Tyto specifické produkty snižují vyblednutí a poškození vinylů vlivem povětrnostních podmínek. Podlahové fólie s protiskluzovým charakterem a povrchem odolným proti poškrábání pro středně až dlouhodobé dekorace a reklamu podlah.

Aplikační fólie (přenosky)

Aplikační fólie jsou určeny pro rychlý a rozměrově stálý přenos vyplotrovaných písmen, log a individuálních vzorů. Řada zahrnuje vysoce výkonné aplikační papír nebo polyetylenové fólie s vynikající přizpůsobivostí.

Fotomontážní páska

Oboustranná lepicí páska TECROLL s průhledným nosičem PET fólie. Je potažená akrylovým disperzním lepidlem. Fotomontážní páska TECROLL je vhodná pro univerzální použití. Například: Montáž digitálních tisků, fotografií a plakátů na různé povrchy.

KEMICA

KEMICA je předním inovativním výrobcem vysoce kvalitních digitálních tiskových médií, signmakingových vinylů, laminovacích fólií a lepicích pásek citlivých na tlak se silným zaměřením na reklamu a zobrazovací nápisy.

icon

DORUČUJEME DO 24 HOD

Nabízené produkty vedeme fyzicky skladem. Dokážeme tak velice pružně reagovat na Vaše požadavky.

icon

ŠPIČKOVÁ KVALITA

Za kvalitou našich produktů si pevně stojíme. Garantujeme tak vrácení peněz, v případě Vaší nespokojenosti.

icon

JSME TU PRO VÁS

V případě jakéhokoliv dotazu nás neváhejte kontaktovat.

TEL / CHAT / EMAIL / FB

icon

BEZPEČNOST PLATEB

Bezhotovostní platby CG COMGATE splňují ty nejpřísnější opatření v rámci bezpečnostně prováděných transakcí.  

Follow us on Facebook