Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Předvolby Přijmout
Přijmout zvolené cookies

Informace

Nažehlovací fólie

Nažehlovací flex / flock fólie jsou určeny pro aplikaci požadované grafiky na textil pomocí tepelného lisu - termolisu. V nabídce mnoho typů tiskových nažehlovacích fólií. Široké spektrum barevných variant, speciálních struktur a efektů, jako jsou reflexní, luminiscenční, glitrové, perleťové, glam, semišové flex fólie určené do plotru na tzv. ře...

Nažehlovací flex / flock fólie jsou určeny pro aplikaci požadované grafiky na textil pomocí tepelného lisu - termolisu. V nabídce mnoho typů tiskových nažehlovacích fólií. Široké spektrum barevných variant, speciálních struktur a efektů, jako jsou reflexní, luminiscenční, glitrové, perleťové, glam, semišové flex fólie určené do plotru na tzv. řezanou grafiku. Novinkou na trhu jsou rychlozažehlovací fólie či fólie s velice rychlou a snadnou separací, které navíc lze zažehloval při nízkých teplotách.

Nejvyšší kvalita. Vše fyzicky skladem. Rychlé doručení. Bezkonkurenční ceny na trhu.

Zobrazit

Nažehlovací fólie Počet produktů: 611

Podkategorie

  • Speed flex / 4 sekundy

    GIMME5 / SPECIAL / FLUO - 60 barevných variant nažehlovací fólie.

    Snadné použití při zaručení dlouhodobého výsledku? - Vytvořili jsme GIMME5 nažehlovacie fólie!

    Nanáší se za pouhé 4 sekundy při 140°C/285°F, nabízí široký výběr barev, je plně krycí i na tmavých oděvech a má elegantní matný povrch. Díky své tloušťce pouhých 80 mikronů,
    GIMME5 je příjemný a měkký na jakémkoli oděvu a snadno se používá.

    Tato fólie je vyrobena pouze za použití nejkvalitnějších surovin, což zajišťuje dlouhodobou aplikaci. Testovali jsme, že vydrží více než 100 mycích cyklů při 90°C/194°F.

    GIMME 5 zahrnuje GIMME5 SPECIAL, GIMME5 FLUO a také řadu PRINT&CUT jako FIVE PRINT 00 /01 a FIVEPRINTTOP / G-M.

  • Promotional flex

    Série BF PROMOTIONAL jsou matné polyuretanové nažehlovací flex fólie určené pro loga a grafiku velkých rozměrů.

    Polyesterový nosič (liner) není přilnavý a umožňuje tak rychlou a snadnou separaci odpadního materiálu.

    Díky tloušťce pouhých 80 mikronů a její elasticitě je řada BF PROMOTIONAL vhodná pro vícevrstvé aplikace.

  • Rocketcut / Top separace

    ROCKETCUT - 46 barevných variant.

    Vysoce kvalitní 100% polyuretanová matná nažehlovací fólie se samolepicím podkladem pro práci s detailní grafikou a velice rychlou a snadnou separací "odpadního" materiálu. Speciální tavné lepidlo pro rychlé nažehlení nebo nažehlení při nízkých teplotách. Určeno k nažehlování na materiály bez impregnace (bavlna, směs bavlny a polyesteru, polyester, apod.)

    Není vhodné pro vrstvení fólie.

    Ekologicky nezávadná fólie vyhovující normě Oeko-Tex Standard 100 Class I.

    Aplikace: Motiv vyřežeme zrcadlově (nůž 45°), vyseparujeme, zažehlíme na termolisu 3 sekundy při 150°C nebo 10 sekund při 125°C (při středním/vysokém tlaku). Přenosovou fólii odstraníme zatepla.

    Upozornění: Pereme při teplotě do 60°C šetrnými prášky a vždy naruby, můžeme použít sušičku, žehlit přes ochrannou vrstvu.

  • Uniflex / 5 sekund

    UNIFLEX A je bezrozpouštědlový polyuretan na vodní bázi s univerzálním tepelným lepidlem použitelný na všechny typy textilií včetně nylonu nebo potaženého polyesteru pro pláštěnky, zavazadla, deštníky a další aplikace.

    Snadné a přesné odstraňování plevele i malých písmen.
    Úspora energie a času: 130°C - 5 sec
    STANDARD 100 od OEKO-TEX®
    Bez rozpouštědel, bez PVC.
    Přilne ke všem textiliím včetně potaženého nylonu.
    Dobrá odolnost přesahů při praní.
    Vysoká odolnost proti praní: 60°C
    Vhodné do sušičky prádla.
    Nízká lepivost, snadná separace.
    Po vyprání se nemačká.
    Lze řezat laserovými systémy.

  • Flexcut / 17 sekund

    FLEXCUT - 43 barevných variant.

    Vysoce kvalitní 100% PU nažehlovací fólie se samolepicím podkladem a speciálním tavným nažehlovacím lepidlem. K nažehlování na materiály bez impregnace (bavlna, směs bavlny a polyesteru, polyester, apod.) Samolepicí vrstva umožňuje pracovat s drobnými detaily grafiky.

    Ekologicky nezávadná fólie vyhovující normě Oeko-Tex Standard 100 Class II.

    Aplikace: Motiv vyřežeme zrcadlově (nůž 45°), vyseparujeme, zažehlíme na termolisu 17 sekund při středním / vysokém tlaku a teplotě 165°C. Přenosovou fólii odstraníme zatepla. 

    Upozornění: Pereme při teplotě do 60°C šetrnými prášky a vždy naruby.

  • Poli-flex / 15 sekund

    POLI-FLEX - 40 barevných variant.

    Vysoce kvalitní polyuretanová matná nažehlovací fólie se samolepicím podkladem. 

    Matná polyuretanová fólie s tavným lepidlem a samolepicí přenosnou fólií k nažehlování na materiály bez impregnace (bavlna, směs bavlny a polyesteru, polyester, apod.) Samolepicí vrstva umožňuje pracovat s drobnými detaily grafiky.

    Ekologicky nezávadná fólie vyhovující normě Oeko-Tex Stabdard 100

    Aplikace: Motiv vyřežeme zrcadlově (nůž 45°), vyseparujeme, zažehlíme na termolisu 17-20 sekund při středním tlaku 3,5 baru a teplotě 155-165 °C. Přenosovou fólii odstraníme zatepla po cca 15 sekundách. Doporučujeme dodatečně zažehlit přes silikonový papír cca 2 sekundy.

    Upozornění: Pereme při teplotě do 60°C šetrnými prášky a vždy naruby, nepoužíváme sušičku, žehlit přes ochrannou vrstvu.

  • Varnish flex

    Série BF VARNISH jsou superlesklé polyuretanové nažehlovací flex fólie vytvořené speciálně tak, aby poskytovaly vysoce působivý efekt a aby obrázky vynikly i v malém provedení.

    Řezná linie je dobře viditelná a následná zpracovatelnost produktu je jedinečná. Nosič (liner) umožňuje snadnou separaci odpadového materiálu a snadné umístění omylem odstraněných prvků.

    Díky tloušťce 100 mikronů a její elasticitě je řada BF VARNISH příjemná na dotek a přizpůsobivá jakékoliv látce. Je odolná vůči praní do 40°C.

  • Sublistop flex

    BF SUBLISTOP80 byl vyvinut pro aplikaci na sublimované polyesterové oděvy. S tloušťkou pouhých 80 mikronů jsme do polyuretanové fólie přidali vestavěný blokátor, který zastaví proces migrace barviva. Tento výrobek vydrží více mycích cyklů.

    Díky dobře viditelným řezným liniím a snadnému použití si můžete být jisti, že tento produkt zvýší vaši produktivitu.

    BF SUBLISTOP80 se vyznačuje tloušťkou pouhých 80 mikronů. Dá se i vrstvit a vydrží prací cykly do 40°C.

    BF SUBLISTOP byl vytvořen pro aplikaci na oděvy potištěné sublimací barviva. Dodává se s vestavěnou bariérou, která zabraňuje migraci pigmentů a zachovává původní barvu materiálu beze změny i po několika cyklech praní.

    S tímto produktem se snadno pracuje; přilnavý polyesterový nosič umožňuje rychlé odstranění plevele a snadné přemístění detailů, které mohly být náhodně odstraněny. Je také měkký a pohodlný na nošení, a to i u objemných vzorů. Díky své tloušťce 120 mikronů je BF SUBLISTOP měkký ke každé látce.

  • Sport / Perforovaná

    BF SPORT SUBLI - 1 barevná varianta nažehlovací fólie.

    Řada BF SPORT SUBLI se skládá z neprůhledné mikroperforované polyuretanové fólie, která je navržena tak, aby umožnila dát sportovnímu oblečení a dresům větší styl a charakter.
    Tato fólie, dostupná pouze v bílé barvě, byla vytvořena pro nažehlení na syntetické tkaniny potištěné sublimací.
    Výjimečná bariéra vložená do polyuretanové fólie s tloušťkou pouhých 80 mikronů zabraňuje migraci pigmentů, přičemž zachovává barvu fólie nezměněnou i po četných praních.
    BF SPORT SUBLI je zcela krycí a proto neprosvítá podkladová barva textilu.
    Vysoce viditelné řezné linie a zpracovatelnost produktu činí tuto fólii jedinečnou.

    BF SPORT - 4 barevných variant nažehlovací fólie.

    BF SPORT je teplosměnný vinyl vyrobený z neprůhledné mikroperforované polyuretanové fólie, která je navržena tak, aby umožnila dát sportovnímu oblečení a dresům větší styl a charakter.
    BF SPORT je fólie ideální pro zdobení velkých obrázků nebo log na organických a syntetických tkaninách. Díky tloušťce pouhých 80 mikronů a její elasticitě je BF SPORT vhodný pro aplikaci na nejinovativnější a technické oděvy.

  • Stretch flex

    Série BF STRETCH jsou superelastické polyuretanové nažehlovací flex fólie vhodné pro nažehlování na elastické tkaniny jako je LYCRA® a jsou ideální pro sportovní a technické / funkční oděvy.

    Řezná linie všech fólií je dobře viditelná a zpracovatelnost produktu je jedinečná. Polyesterový nosič není samolepicí a proto se velice rychle a jednoduše separuje.

    Díky tloušťce pouhých 65 mikronů a jejích elasticitě, je řada BF STRETCH příjemná na dotek a přizpůsobivá jakékoli látce. Jsou odolné vůči praní do 60°C.

  • Fatty 3D flex

    Řada BF FATTY jsou polyuretanové nažehlovací flex fólie o vysoké tloušťce vyrobené tak, aby grafika získala trojrozměrný efekt. Tento materiál se doporučuje pro aplikaci log nebo grafiky na čepice, mikiny a materiály nebo látky s konzistentním povrchem.

    Široká škála barev, včetně zlaté a stříbrné, umožňuje vytvářet jedinečné vzory a písma, která lze také překrývat nebo kombinovat s jinými řadami B-FLEX.

    Řezné linie všech fólií jsou dobře viditelné. Jeho polyesterový nesamolepicí nosič umožňuje rychlou a snadnou separaci s pevnou počáteční lepivostí, která umožňuje řezat detaily o velikosti 1 cm.

  • Glitter flex

    Série BF GLITTER jsou polyuretanové nažehlovací flex fólie s třpytkami zahrnutými do pracovního procesu. Tento způsob zpracování zaručuje hladký, lesklý a třpytivý efekt v jednom.

    Pololesklé termoadhezivo činí linie řezu dobře viditelné a jeho přilnavý polyesterový nosič (liner) umožňuje rychlé odstranění plevele a snadné přemístění náhodně odstraněných znaků.

    Díky tloušťce 100 mikronů a její elasticitě je řada BF GLITTER příjemná na dotek a přizpůsobivá jakékoli látce a vhodná pro vícevrstvé aplikace.

    Je odolný vůči praní do 60°C.

  • Perleťový flex

    Série BF SANDY GLITTER jsou nažehlovací flex fólie z neprůhledného polyuretanu s jemným třpytem naneseným na povrch fólie. Třpytky drží na povrchu i po nesčetných praních díky vysoce kvalitnímu provedení produktu.

    Pololesklé termoadhezivo činí linie řezu dobře viditelné a jeho přilnavá polyesterová podložka (liner) zajišťuje rychlé a přesné odstranění odpadního materiálu.

    Řada BF SANDY GLITTER představuje ultra jasné barvy, velmi tenké třpytky a výjimečnou odolnost vůči praní, takže je ideální pro vytváření jedinečných a zářivých módních oděvů.

  • Glam flex

    Série BF GLAM jsou nažehlovací flex fólie skládají se ze speciálních termoadhezivních fólií potažených lesklou polyesterovou (PET) fólií s holografickou úpravou, bez PVC, změkčovadel nebo těžkých kovů.

    Řezné linie jsou dobře viditelné a zpracovatelnost produktu je jednoduchá. Jeho polyesterový samolepicí nosič (liner) umožňuje rychlou a snadnou separaci a snadné přemístění jakýchkoli malých detailů, které by se mohly náhodně z nosiče zvednout.

    Celistvost ostří řezacího plotru výrazně určuje zpracovatelnost fólie.

  • Metalický flex

    8 barevných variant - Vysoce kvalitní PU a PET Metallic / Mirror nažehlovací fólie se samolepicím podkladem. 

    Metallic / Mirror - PU a PET fólie s tavným lepidlem a samolepicí přenosnou fólií k nažehlování na materiály bez impregnace (bavlna, směs bavlny a polyesteru, polyester, apod.) Samolepicí vrstva umožňuje pracovat s drobnými detaily grafiky.

    Ekologicky nezávadná fólie vyhovující normě Oeko-Tex Stabdard 100

  • Reflexní / Lumin flex

    Řada BF REFLEX CAD-CAM nabízí širokou škálu barev, včetně speciálního duhového reflexního efektu, aby reagovala na svět sportovního oblečení a módy, který stále více hledá jedinečné a překvapivé efekty. Díky speciálnímu složení termo-adheziva je BF REFLEX vhodný pro technické a upravené tkaniny a také pro organické a syntetické oděvy.

    Fólie BF REFLEX COLORED kombinuje polyuretanovou vrstvu se skleněnými mikrokuličkami, které umožňují lom světla.

    Fólie BF REFLEX796A kombinuje polyuretanovou vrstvu se skleněnými mikrokuličkami, které umožňují lom světla. Tato reflexní fólie je pro mírně až středně roztažnou základní tkaninu.

    Díky speciálnímu složení termo-adheziva je BF REFLEX vhodný pro technické a upravené tkaniny a také pro organické a syntetické oděvy, nylon a upravené tkaniny. Má vyšší index lomu 420 cd / lux * m2.

    Vysoká viditelnost této fólie je certifikována mezinárodními standardy: EN ISO 20471, ANSI 107-2015, CSA-Z96-15, AS/ MZS 1906.

    Doporučujeme odplevelit do 24 hodin po sekání.

    Teplosměnný vinyl BF REFLEX FIRE RETARDANT je odolný vůči plamenům a v případě potřeby zajišťuje ochranný účinek. Tato funkce je certifikována mezinárodně uznávanými normami, jako jsou: EN ISO 11612, EN ISO 14116, ASTM 1506, EN 469, NFPA 701.

    Fólie BF REFLEX796AFR kombinuje polyuretanovou vrstvu se skleněnými mikrokuličkami, které umožňují lom světla. Má vyšší index lomu 420 cd / lux * m2.

    Aplikuje se na všechny bavlněné, syntetické, smíšené oděvy, nylon a upravené tkaniny.

    Vysoká viditelnost této fólie je certifikována mezinárodními normami EN ISO 20471, ANSI 107-2015, CSA-Z96-15, AS / NZS 1906.

    Teplosměnný vinyl BF REF000AFR je předem nařezaná fólie s diagonálními proužky, které umožňují rychlou a snadnou aplikaci. K dispozici v 5 cm rolích, jednoduše si vyberte požadovanou délku a aplikujte ji přímo na oděv.

    Tato fólie je certifikována jako Fire Retardant s mezinárodně uznávanými normami, jako jsou: EN ISO 11612, EN ISO 14116, ASTM 1506, EN 469, NFPA 701 a High Visibility vždy s mezinárodními normami, jako jsou: s mezinárodními normami EN ISO 20471, ANSI 107-2015 , CSA-Z96 -15, AS / NZS 1906.

    Fólie BF REF000AFR kombinuje polyuretanovou vrstvu se skleněnými mikrokuličkami, které umožňují lom světla. Má index lomu větší než 330 cd / lux * m2.

    Díky speciálnímu složení termoadheziva je BF REFLEX REF000AFR vhodný pro technické a upravené tkaniny a také pro organické a syntetické oděvy.

  • Fantasy flex

    12 velice efektních Fantasy vzorů - Vysoce kvalitní 100% PU nažehlovací fólie se samolepicím podkladem. Velice snadné řezání a separace.

    PU fólie s tavným lepidlem a samolepicí přenosnou fólií k nažehlování na materiály bez impregnace (bavlna, směs bavlny a polyesteru, polyester, apod.) Samolepicí vrstva umožňuje pracovat s drobnými detaily grafiky.

    Ekologicky nezávadná fólie vyhovující normě Oeko-Tex Stabdard 100

    Aplikace: Motiv vyřežeme zrcadlově (nůž 45°), velice jednoduše vyseparujeme, zažehlíme na termolisu 17 sekund při středním tlaku 3,5 baru a teplotě 165°C. Přenosovou fólii odstraníme - za studena.

    Upozornění: Pereme při teplotě do 40°C šetrnými prášky a vždy naruby.

  • Crazy flex

    16 velice efektních Crazy vzorů - Vysoce kvalitní 100% PU nažehlovací fólie se samolepicím podkladem. Velice snadné řezání a separace.

    PU fólie s tavným lepidlem a samolepicí přenosnou fólií k nažehlování na materiály bez impregnace (bavlna, směs bavlny a polyesteru, polyester, apod.) Samolepicí vrstva umožňuje pracovat s drobnými detaily grafiky.

    Ekologicky nezávadná fólie vyhovující normě Oeko-Tex Stabdard 100

    Aplikace: Motiv vyřežeme zrcadlově (nůž 45°), velice jednoduše vyseparujeme, zažehlíme na termolisu 17 sekund při středním tlaku 3,5 baru a teplotě 165°C. Přenosovou fólii odstraníme - za tepla.

    Upozornění: Pereme při teplotě do 60°C šetrnými prášky a vždy naruby.

  • Laser flex

    LASER FLEX - 8 barevných variant.

    Vysoce kvalitní 100% PU nažehlovací fólie se samolepicím podkladem a speciálním tavným nažehlovacím lepidlem. K nažehlování na materiály bez impregnace (bavlna, směs bavlny a polyesteru, polyester, apod.) Samolepicí vrstva umožňuje pracovat s drobnými detaily grafiky.

    Ekologicky nezávadná fólie vyhovující normě Oeko-Tex Standard 100 Class II.

    Aplikace: Motiv vyřežeme pomocí laseru zrcadlově, zažehlíme na termolisu 17 sekund při středním / vysokém tlaku a teplotě 165°C. Přenosovou fólii odstraníme zatepla. 

    Upozornění: Pereme při teplotě do 60°C šetrnými prášky a vždy naruby.

  • Flock | Semiš
    BF FLOCK jsou semišové nažehlovací fólie složené z jemné viskózy z umělého hedvábí s přilnavým polyesterem. Dostupné světlé barvy vytvářejí nespočet kreací a sametový efekt je jemný a příjemný.

    Řezná linie všech fólií je dobře viditelná a zpracovatelnost produktu je jedinečná. Jeho polyesterový přilnavý nosič (liner) umožňuje rychlé odstranění plevele a snadné přemístění jakýchkoli malých detailů, které by se mohly náhodně z nosiče zvednout.

    Tloušťka 500 mikronů a konzistence BF FLOCK činí tuto fólii ideální pro aplikace na všechny typy organických, polyesterových a směsových tkanin.
  • Tiskový flex / Flock

    18 typů - Vysoce kvalitní tiskové PU / 50% PU + 50% PVC / Flock / Reflexní / Luminiscenční nažehlovací fólie se samolepicím podkladem.

    Tiskové fólie s tavným lepidlem a samolepicí přenosnou fólií k nažehlování na materiály bez impregnace (bavlna, směs bavlny a polyesteru, polyester, apod.) Samolepicí vrstva umožňuje pracovat s drobnými detaily grafiky.

    Ekologicky nezávadná fólie vyhovující normě Oeko-Tex Stabdard 100

  • DTF tisk

    Čím je fólie DTF B-Flex tak jedinečná?

    ZÁRUKA KONZISTENTNÍ KVALITY V ČASE:
    funkce filmů zůstávají nezměněny, takže se časem můžete spolehnout na stejnou prémiovou kvalitu.

    APLIKACE OD 130°C / 265°F (OD 4 SEKUND):
    aby bylo možné přizpůsobit mnoho různých látek a jemných materiálů.

    HOT PEELING
    odstranění nosné vrstvý v horkém stavu.

    BRILANTNÍ A ŽIVÉ BARVY:
    vynikající barevné podání pro její intenzitu a hloubku.

    EFEKT MĚKKÉHO DOTYKU:
    hladké a měkké výsledky při aplikaci díky speciálnímu chemickému složení filmu.

    MAXIMÁLNÍ VÝKON NA MALÉ DETAILY:
    perfektní peeling bez přetahování detailů.

  • Laserový tisk

    LIBERTY LASER CLEAR STRETCH (402S) je polyuretan na vodní bázi bez obsahu rozpouštědel na nelepivém polyesterovém nosiči. Transparentní, potisknutelné, použitelné na bílé nebo velmi čiré textilie. Je vhodný pro LASEROVÝ tisk a je dostupný ve formátech A4 a A3.

    LIBERTY LASER DARK A (L403A) je polyuretan na vodní bázi bez obsahu rozpouštědel, potisknutelný, bílý, použitelný na barevné textilie. Je s přilnavým polyesterovým nosičem a je vhodný pro LASEROVÝ tisk. Je k dispozici ve formátech A4 a A3.

    LIBERTY LASER DARK PREMIUM (položka L404A) je bezrozpouštědlový polyuretan na vodní bázi, potisknutelný, bílý, použitelný na barevné textilie s přilnavým polyesterovým nosičem. Je vhodný pro LASEROVÝ tisk. Je k dispozici ve formátech A4 a A3. Verze PREMIUM umožňuje rychlejší a nižší teplotní přenos tepla a poskytuje kvalitnější podání barev než standardní produkt Laser Dark.

    LIBERTY 4ALL CLEAR A (položka 801A) je polyuretanová fólie na vodní bázi bez obsahu rozpouštědel s přilnavým polyesterovým nosičem, transparentní, potisknutelná, použitelná na bílé nebo velmi čiré textilie. Je k dispozici ve formátech a rolích A4 a A3. Lze na něj tisknout různými typy inkoustů: INKJET, LASEROVÝ, SOLVENT / ECOSOLVENT

  • Sublimační tisk

    LIBERTY SUBLI PRINT (S701A) je polyuretan na vodní bázi bez obsahu rozpouštědel, s přilnavým polyesterovým nosičem, přímo potisknutelný SUBLIMAČNÍMI INKOUSTY i PRO DOMÁCÍ INKOUSTOVÉ TISKÁRNY!, použitelný na VŠECHNY čiré i tmavé textilie. Je k dispozici ve formátech A4, A3 a rolích.

    LIBERTY PATCH SUBLI PRINT je potisknutelný TEXTIL na vodní bázi polyuretanu, tedy bez rozpouštědel, bílý, na polyesterovém podkladu, potisk transferem libovolnými SUBLIMAČNÍMI inkousty. Je použitelný na jakýkoli textil, dostupný v A4, A3 a rolích.

    Je ideální pro odznaky, emblémy, nášivky, pracovní oděvy, sportovní a módní oděvy.

    Existuje 5 různých verzí provedení záplat:

    Standardní tkaná látka (S901T)
    Keprová tkanina (S904T)
    Měkká netkaná textilie (S903T)
    Antiresublimační tkaná látka (S901TBS)
    Saténová tkanina (S902T)

  • Aplikační fólie

    Aplikační fólie (přenosky) jsou vhodné pro tepelné přenosy natištěných grafik (na tiskových nažehlovacích flex fóliích). Díky těmto přenosným fólií, je přesné umístění a následné zalisování velice snadné.

    Všechny aplikační produkty jsou polyester fólie potažené speciálním lepidlem odolným vysokým teplotám.

na stránku
Zobrazeno 1 – 48 z 611 položek
Zobrazeno 1 – 48 z 611 položek

icon

DORUČUJEME DO 24 HOD

Nabízené produkty vedeme fyzicky skladem. Dokážeme tak velice pružně reagovat na Vaše požadavky.

icon

ŠPIČKOVÁ KVALITA

Za kvalitou našich produktů si pevně stojíme. Garantujeme tak vrácení peněz, v případě Vaší nespokojenosti.

icon

JSME TU PRO VÁS

V případě jakéhokoliv dotazu nás neváhejte kontaktovat.

TEL / CHAT / EMAIL / FB

icon

BEZPEČNOST PLATEB

Bezhotovostní platby CG COMGATE splňují ty nejpřísnější opatření v rámci bezpečnostně prováděných transakcí.  

Follow us on Facebook